>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу не знає, де Бернард

Футболіст, за якого Ахметов рік тому заплатив 25 млн євро, все ще відпочиває

Луческу не знає, де Бернард
Фото: ФК "Шахтер"

Донецький "Шахтар" через події на сході України перебазувався до Києва. У столиці України команда буде жити і тренуватися, а грати донеччани будуть у Львові. Мірча Луческу розповів про труднощі столичного "життя":

"Ми вирішили зупинитися у Києві. У гравців був день, щоб спробувати знайти квартири. Ми перевірили спортивні споруди, на яких будемо тренуватися, поля. Поки займаємося на навчально-тренувальному комплексі імені Баннікова. Не дуже задоволені умовами. Тренувальний процес повинен бути закритим. А там все відкрито: хто хоче - дивиться. Це погано. Тому будемо шукати якісь інші варіанти.

Рінат Ахметов під час зустрічі ще раз підкреслив, що зробить все можливе, щоб команда відчувала себе добре і залишилася на тому ж рівні, на який піднялася. "Шахтар" тепер - європейський бренд. Він представляє не тільки Донбас, а й всю Україну на міжнародній арені. Ми не можемо дозволити собі відступити назад ні на крок. Президент зробить все можливе, щоб гравці були у безпеці, створить всі умови для тренувального процесу, для проживання команди.

Бернард запізнився на півтора місяці після того, як підписав контракт. Але ми його зрозуміли: він молодий. Зараз знову спізнюється, два тижні я дав йому відпочити після чемпіонату, як і Срні. Через два тижні він мав бути тут: 27-28 липня максимум. Але його все ще немає. Те ж саме Веллінгтон Нем.

У цьому сенсі я, звичайно, дуже незадоволений. Бо дуже люблю бразильців і оцінюю їх талант. Проте їх оточують люди не найвищого рівня. Тому я зроблю все від мене залежне, щоб зберегти наш колектив. І спробую до них достукатися: адже всі роки, які вони провели у "Шахтарі", пішли їм на користь".

Зазначимо, що у Києві також розквартируються і інші донецькі команди: "Металург" та "Олімпік". "Сталевар"» гратимуть на "Оболонь Арені", а чемпіон Першої ліги - на стадіоні імені Баннікова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram