ГоловнаПолітика

Нацгвардія і СБУ захопили штаб бойовиків у Попасній Луганської області

Терористи збирали інформацію про польоти авіації

Служба безпеки і Нацгвардія захопили штаб бойовиків і затримали командира батальйону терористів "Луганскої народної республіки" в місті Попасна Луганської області.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з підрозділом Національної гвардії МВСУ поблизу міста Попасна Луганської області захопили штаб бойовиків і затримали командира батальйону терористів "ЛНР" Володимира Коваленка", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Фото: http://www.sbu.gov.ua

За даними відомства, згаданий батальйон збирав інформацію про польоти військової та цивільної авіації, а також входив до сформованої з місцевого криміналітету банди Олексія Мозгового, відомої розбійними нападами і терором місцевого населення.

Згідно з повідомленням, зібрану про аеродроми в зоні антитерористичної операції інформацію терористи передавали своїм ватажкам, якими керують російські спецслужби.

У терористів вилучено аеронавігаційні карти, довідники засобів управління і радіотехнічного забезпечення польотів усіх аеродромів України.

Як повідомляло агентство, 25 липня Служба безпеки України затримала в Краматорську Донецької області розвідника самопроголошеної Донецької народної республіки на прізвисько "Тунгус". Останнім часом за завданням ватажків "ДНР" "Тунгус" координував функціонування блокпоста терористів в районі заводу "Енергомашспецсталь" у Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram