ГоловнаПолітика

Аваков представив нові житлові модулі для Нацгвардії

Міністр також оприлюднив фото Яценюка зі снайперською гвинтівкою

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив фотографії нових житлових модулів для бійців Національної гвардії і спецбатальйонів МВС у зоні АТО.

Представлення модулів відбулося 26 липня на базі навчального центру Національної гвардії України в Нових Петрівцях, повідомив міністр у "Фейсбуці". Туди вчора приїжджав Президент Петро Порошенко.

"Тепер у польових умовах намети часів, коли наші дідусі були молодими, буде замінено на сучасні технологічні модулі. Каркасно-надувна конструкція, яка швидко розгортається. З вентиляцією, повітряним обігрівом, автономним освітленням і телебаченням. Блоки-їдальні, блоки з душовими і умивальниками. На замовлення Національної Гвардії України виготовлено однією з київських фірм. Модулі пройшли первинні випробування і найближчими місяцями замінять дідівські армійські намети в підрозділах НГУ і спецбатальйоні МВС у зоні АТО", - написав міністр.

"Окреме спасибі Олександру Турчинову, який особисто сформував техзавдання і оплатив зі своїх коштів цю експериментальну розробку. Подякую, звичайно, і командувачу НГУ Степану Полтораку та Сергієві Пашинському - без їхньої енергії ми не зробили б усе це так швидко і якісно, як вимагає сьогоднішній воєнний час", - додав він.

Аваков також повідомив, що ввечері в суботу, коли поїхав Президент і роз'їхалися журналісти, в Нові Петрівці приїжджав прем'єр Арсеній Яценюк.

Аваков оприлюднив фото прем'єра з найновішою снайперською гвинтівкою калібру 12,7 мм.

Фото: facebook.com/arsen.avakov

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram