ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві закидали шашками та феєрверками банк "Русский стандарт" (оновлено)

Установу контролює горілчаний магнат Рустам Таріков

У Києві в ніч проти 21 липня закидали димовими шашками та феєрверками відділення банку "Русский стандарт" на вулиці Саксаганського. Про це йдеться в повідомленні організації "Чорний комітет", яка і взяла на себе відповідальність, повідомляє "РБК-Україна".

"Банк "Русский стандарт" є російським банком, і кожна вкладена в нього копійка йде на фінансування російських окупаційних військ на сході України. До того ж цей банк - один з перших, який фактично визнав окупацію Криму Росією", - наголошено в повідомленні.

Банк відкидає звинувачення на свою адресу. Прес-служба установи заявила, що "Русский стандарт" працює згідно із законодавством України і веде постійний моніторинг фінансових операцій клієнтів на предмет фінансування терористів. Також наголошено, що всі співробітники банку - це громадяни України, які виступають проти будь-якої агресії. Весь прибуток банку в повному обсязі залишається в Україні й іде на розвиток її економіки.

Банк "Русский стандарт" підконтрольний російському бізнесмену Рустамові Тарікову.

Нагадаємо, у червні в Житомирі зазнали нападів відділення банків з російськими інвестиціями. Зокрема, постраждали "Сбербанк России", "Русский стандарт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram