ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові невідомий обстріляв інкасаторський автомобіль: загинули 4 людини (Оновлено)

Зловмисник був один

У Харкові невідомий обстріляв інкасаторський автомобіль: загинули 4 людини (Оновлено)
Фото: ГУ МВД в Харьковской области

У Харкові 17 липня невідомий обстріляв автомобіль Державної служби охорони. Загинуло 4 людини. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Харківській області.

"Близько 19 години до оператора служби "102" надійшло повідомлення від громадян про те, що по вулиці Садовий проїзд невідомий чоловік у масці стріляє по групі інкасаторів", - повідомляє прес-служба МВС.

У машині знаходився касир одного з приватних підприємств, який здійснював збір грошей з об'єктів цього підприємства. Автомобіль супроводжували також 2 міліціонери охорони і цивільний співробітник ДСО.

За словами першого заступника начальника ГУ МВС України в Харківській області Миколи Фоменка, повідомляє телеканал АТН, зловмисник скоїв напад під час руху автомобіля у дворі багатоповерхового житлового будинку, на відстані декількох метрів від під'їзду.

"Під час нападу загинув водій і касир фірми. Двоє міліціонерів охорони під час перестрілки були поранені і пізніше померли в лікарні", - повідомляє МВС. Цю інформацію LB.ua підтвердили і в прес-службі ДСО.

Один з міліціонерів ДСО, який залишився в живих, встиг вискочити з автомобіля, котрий було атаковано, і почав стрілянину у відповідь. Незважаючи на це, нападник встиг забрати з інкасаторського автомобіля сумки з грошима.

Після цього нападник зник з місця події. Фоменко зазначив, що нападник був у масці. З'ясовується сума викрадених грошових коштів.

Невідомий стріляв з автомата Калашникова. ГУ МВС в області публікує відео з місця злочину.

ГУ МВС в області оголосила винагороду на суму 1 млн гривень за інформацію, яка допоможе слідству викрити зловмисника. Як повідомляється, злочинець зник з місця події на автомобілі "Фольксваген-транспортер" сірого кольору з державними номерними знаками АХ0518СТ.

Фото: МВС

Фото: МВС

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram