ГоловнаПолітика

Гіркін виключив перемир'я на час розслідування аварії Boeing 777

Про можливість перемир'я раніше заявив Бородай

Гіркін виключив перемир'я на час розслідування аварії Boeing 777
Фото: EPA/UPG

Ватажок бойовиків Ігор Гіркін виключив перемир'я на час розслідування аварії малазійського лайнера.

Про це повідомляється на сепаратистських ресурсах.

"Бойові дії тривають по всьому фронту. Місце падіння "Боїнга" знаходиться в глибокому тилу ополчення ДНР і жодного "гуманітарного перемир'я" або "коридорів" для об'єктивного розслідування причин трагедії не потрібно - комісія може вільно прибути туди і вивчити місце падіння. Перешкоджати їй ніхто не стане. Але й зупиняти бойові дії проти оточеного угруповання противника недоцільно", - заявив Гіркін. Нагадаємо, в четвер увечері прем'єр "ДНР" Олександр Бородай заявив про готовність піти на тимчасове перемир'я для розслідування обставин катастрофи.

Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, потрапив у четвер у катастрофу на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що знаходилися на борту.

Літак летів на висоті 10 тис. 100 м. За даними МВС, його збили бойовики із ЗРК "Бук". Американські ЗМІ повідомляють і про іншу версію - ракета "земля-повітря", якою збили Boeing-777, була випущена з території РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram