ГоловнаПолітика

СК РФ повідомив про загибель десантників від рук військових ЗСУ, пізніше анулював повідомлення

Появу відомостей про загибель військових пояснили технічною помилкою

О 10:40 (за київським часом) на сайті Слідчого комітету РФ було опубліковано повідомлення про порушення кримінальної справи щодо "невстановлених осіб з числа військовослужбовців України", які нібито 14 липня умисно здійснили "численні постріли з невстановленого кулемета і бойової ручної стрілецької зброї" в російських військових.

"В результаті двоє російських військовослужбовців, що знаходяться на вказаному спостережному пункті, отримали численні вогнепальні поранення, від яких вони померли на місці", - йшлося в повідомленні СК. Зазначалося, що інцидент стався поблизу спостережного пункту в районі селища Деркул Тарасівського району Ростовської області.

Фото: http://lenta.ru/

Проте через півгодини СК РФ Росії анулював це повідомлення.

У Слідчому комітеті пояснили виданню "Ленте.ру" появу відомостей про загибель військових технічною помилкою і повідомили, що незабаром з'явиться уточнена інформація.

У вівторок у російських ЗМІ з'явилася інформація про загибель двох десантників, які служили в Міноборони РФ за контрактом. Однак у штабі командування Повітряно-десантних військ Росії цю інформацію не підтвердили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram