ГоловнаСуспільствоЖиття

Коболєв обіцяє звільнити свого заступника Кацубу чере два тижні

Звільнення без отримання письмових роз'яснень співробітника буде оскаржено в суді і дасть право на автоматичне відновлення на посаді

Коболєв обіцяє звільнити свого заступника Кацубу чере два тижні
Фото: zn.ua

Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв обіцяє через 2 тижні звільнити свого заступника Олександра Кацубу, який перебуває на лікарняному.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"З моменту мого призначення в НАК Олександр перебуває на лікарняному. Вже майже 4 місяці. Я вмію користуватися інстаграмом, спілкуюся з журналістами, тому непогано уявляю, який перебіг має його хвороба", - написав Коболєв.

"Якщо коротко - то на амбулаторне лікування в "КЗОЗ Центр первинної медико-санітарної допомоги Дергачівського району амбулаторія загальної практики сімейної медицини м. Дергачі, вул. 1 Травня, 25 м. Дергачі Харківської області 62300" це не дуже схоже", - додав голова "Нафтогазу".

За його словами, юристи НАКу ще у квітні аналізували цю ситуацію і прийшли до очікуваного висновку: звільнення без отримання письмових роз'яснень співробітника буде легко оскаржене в суді і дасть право на автоматичне відновлення на посаді.

"Навіть якщо по ТБ покажуть, що він полетів у космос, у разі затяжного лікарняного роботодавець має право звільнити співробітника без його заяви тільки по закінченню чотиримісячного терміну. Цей термін у випадку пана Кацуби закінчується через два тижні", - повідомив Коболєв.

Голова НАКу пообіцяв через два тижні підписати всі документи на його звільнення у присутності журналістів.

Нагадаємо, 21 травня МВС оголосило у розшук Валентина Франчука, першого заступника голови правління "Нафтогазу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram