ГоловнаПолітика

Силовики знищили близько тисячі бойовиків

Авіація Збройних сил завдала 5 ударів по бойовиках

Силовики знищили близько тисячі бойовиків
Фото: EPA/UPG

Сили антитерористичної операції знищили близько 1 тис. бойовиків 11 липня. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав керівник оперативної групи з інформування антитерористичної операції Владислав Селезньов.

За його інформацією, 11 липня авіація Збройних сил завдала 5 ударів по опорних пунктах незаконних збройних формувань, мінометних і вогневих позиціях, базах і таборах бойовиків.

"За встановленими даними, сьогодні бойовики зазнали значних втрат. Військовою авіацією було знищено дві мінометні батареї, два танки, три БТРи, чималу кількість автомобільної техніки і боєприпасів. Також в районі населеного пункту Гольмовський знищено базовий табір бойовиків, а у районі міста Перевальськ - опорний пункт з двома танками, 10 броньованими машинами, 15 одиницями автомобільної техніки. Знищено близько 500 бойовиків. У районі міста Дзержинськ знищено потужну базу бойовиків. За попередніми оцінками там знищено до 500 бойовиків. Пошкоджено 2 бронетранспортери. Також виявлено та знищено опорний пункт бойовиків у районі міста Ізварине. Завдяки таким діям сили АТО зміцнили свої позиції у районі кордону поблизу пункту пропуску Ізварине..."- написав він.

За даними Селезньова, протягом доби виконано 16 вильотів: бомбардувальною авіацією - 2; штурмовою - 8; винищувальною - 1; транспортною - 3; літаком-ретранслятором - 2.

Спікер АТО зауважує, що завдяки впевненим і активним діям льотного складу створюються передумови для повного розгрому незаконних збройних формувань на території України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram