ГоловнаПолітика

Селезньов: за добу в АТО загинули 23 силовики (оновлено)

Біля Зеленопілля, за даними Стеця, загинули 19 солдатів

Селезньов: за добу в АТО загинули 23 силовики (оновлено)
Блокпост силовиков у Зеленополья после обстрела
Фото: twitter.com/RuPhotoMilitary

Офіційний спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив, що за минулу добу в зоні антитерористичної операції загинули 23 силовики.

Про це він написав у "Фейсбуці".

"У засобах масової інформації поширюється недостовірна інформація про надвелику кількість постраждалих серед учасників АТО. Офіційно повідомляю, що за минулу добу під час виконання спеціальних завдань у різних районах, де йде активна фаза антитерористичної операції, загинули 23 військовослужбовці Збройних сил України та Державної прикордонної служби України. 93 українські військовослужбовці та прикордонники отримали поранення і контузії різного ступеня тяжкості. Усім пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу", - зазначив він.

Керівник Управління інформаційної безпеки при Нацгвардії Юрій Стець уточнив "Українській правді", що підтверджено інформацію про загибель 19 військових унаслідок обстрілу з "Граду" біля Зеленопілля Луганської області.

Також за останню добу загинули 2 військових і 2 прикордонники біля пропускного пункту "Довжанський", додав Стець.

Нагадаємо, раніше прес-центр АТО повідомляв, що за добу загинуло троє силовиків. При цьому прес-центр підтвердив обстріл з реактивної установки "Град" блокпоста в районі Зеленопілля Луганської області, проте повідомив, що втрати уточнюють.

За неофіційними даними, біля Зеленопілля загинули щонайменше 25 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram