ГоловнаПолітика

6 людей отримали вогнепальні поранення в середу в Луганську

Унаслідок артобстрілу пошкоджено декілька будинків

6 людей отримали вогнепальні поранення в середу в Луганську
Фото: EPA/UPG

Шестеро людей отримали вогнепальні поранення і травми внаслідок бойових дій у Луганську 9 липня.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

"За добу здійснено 186 виїздів швидкої допомоги, з них за фактом вогнепальних поранень і травм, отриманих унаслідок бойових дій, - 6", - сказано в повідомленні.

Зокрема, на вулиці Краснодонській, 6 в результаті збройного протистояння поранило двох людей. Також постраждав чоловік на вулиці 3-й Будівельній. Одна жінка отримала вогнепальне поранення на вулиці Філатова. У районі кварталу Волкова внаслідок конфлікту чоловік отримав вогнепальне поранення. У районі парку 1 Травня вогнепальне поранення отримав ще один чоловік. Усім постраждалим надано першу медичну допомогу, їх доправили в лікувальні установи міста.

Також повідомляють, що 9 липня на території Луганська вівся артобстріл, унаслідок якого постраждали люди, пошкоджено об'єкти. В результаті влучення снарядів на територію селища Чільне-1 пошкоджено фасад житлового будинку, вибито скло, пошкоджено паркан. Вибухом зруйновано будинок у селищі Тепличне, на вулиці Молодіжній.

Нагадаємо, в штабі АТО заперечують, що силовики ведуть артобстріл Луганська, наполягаючи, що це роблять бойовики, щоб дискредитувати сили антитерористичної операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram