ГоловнаПолітика

Наливайченко називає Глазьєва одним з організаторів злочинних угруповань на сході

СБУ відомі всі організатори незаконних воєнізованих формувань

Наливайченко називає Глазьєва одним з організаторів злочинних угруповань на сході
Архив

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко називає радника президента Росії Сергія Глазьєва одним з організаторів злочинних угруповань на сході України. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

Наливайченко заявив, що СБУ відомі всі організатори незаконних воєнізованих формувань.

"На 100% нам відомі всі організатори, лідери, ватажки, організатори злочинних угруповань, диверсантів із Росії і так далі. Відомі не просто їхні прізвиська, відомі їхні справжні імена, прізвища, адреси проживання, їхні контакти та керівники", - сказав він.

Після цього голова СБУ наголосив, що останні відкриті відомством кримінальні провадження ґрунтуються на тій інформації, яку зібрала контррозвідка СБУ.

"Це стосується і радника президента Росії Глазьєва, який є одним з ключових організаторів у Москві всіх цих "сходняків", - заявив він.

Наливайченко, крім Глазьєва, назвав організатором терористичних угруповань на сході України невизнаного голову Ради міністрів Республіки Крим Сергія Аксьонова і позбавленого недоторканності депутата Верховної Ради Олега Царьова (фракція Партії регіонів).

Голова СБУ наголосив, що Глазьєва, Аксьонова і Царьова потрібно не просто допитати, а доправити в українські суди і покарати обмеженням волі.

Нагадаємо, голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що спецслужба в рамках своєї діяльності заарештувала більш ніж 90 терористів і диверсантів, серед яких 13 громадян Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram