ГоловнаПолітика

На Майдані залишиться лише один намет

Самооборона має намір переїхати в Київську фортецю

На Майдані залишиться лише один намет
Фото: Макс Левин

Самооборона Майдану вирішила звільнити територію Майдану Незалежності і переїхати в Київську фортецю (між НСК "Олімпійським" і бульваром Лесі Українки). Замість 30 наметів на головній площі столиці залишиться тільки один.

Про це повідомляє "5 канал" із посиланням на керівника виконкому Самооборони Данила Клеха.

"Революція наша триває, просто вона не повинна бути прив'язана до цього місця. Ми переїжджаємо туди, де буде контрольована територія, де ми можемо дійсно контролювати наших людей і вийти з території, з Майдану. Багато речей дискредитують, кидають тінь на Самооборону. Ми зможемо дійсно контролювати - хто наш, хто не наш. Хто не наш - будь ласка, за периметр, за ворота. Хочете бухати - йдіть на Майдан, наприклад", - заявив він.

Очікують, що на територію Київської фортеці переїдуть близько 200 осіб. Як відомо, в наметах на Майдані і в Українському домі останнім часом проживало до 500 осіб.

Нагадаємо, днями група самооборонівців на чолі з так званим "Андрюхою Слоном" напала журналістів біля однієї з барикад. Після цього суд арештував "Слона", справжнє прізвище якого Трачук, на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram