ГоловнаПолітика

Порошенко призначив Косюка першим заступником голови АП (оновлено)

Власник "Миронівського хлібопродукту" став чиновником

Порошенко призначив Косюка першим заступником голови АП (оновлено)
Фото: enakievets.info

Президент Петро Порошенко призначив Юрія Косюка першим заступником голови Адміністрації президента.

Про це йдеться в указі Президента України №559/2014 від 3 липня 2014 року. Іншим указом Порошенко ввів ще одну посаду першого заступника голови в структурі АП.

Як повідомляє прес-служба Президента, Петро Порошенко під час наради представив керівникам силових структур Косюка.

"Я вважаю його найкращим менеджером, який має достатньо жорсткий стиль управління. Він якісно покращить ситуацію з наведенням ладу в системі тилу, в забезпеченні логістики, тендерних процедур", - наголосив Президент.

Косюк народився 1968 року, закінчив Київський інститут харчових технологій. 1998 року він заснував холдинг "Миронівський хлібопродукт", який став одним з найбільших в Україні. Основна діяльність групи - розведення птиці та виробництво продуктів з м'яса курки. Ключові бренди - "Наша Ряба", "Легко!", "Сертифікований Ангус", "Фуа Гра".

Згідно з останнім рейтингом Forbes, статки Косюка становлять $1,3 млрд (як і в Порошенка), він входить до десятки найбагатших людей України.

Нагадаємо, 10 червня Порошенко призначив Бориса Ложкіна головою Адміністрації президента. Першим заступником Ложкіна був Геннадій Зубко, заступником - Олег Рафальський. 19 липня заступником голови Адміністрації президента призначено Валерія Чалого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram