>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер помстився Робредо за US Open

Швейцарець став дуже мстивим

Федерер помстився Робредо за US Open
Фото: EPA/UPG

Роджер Федерер (4-й у світі) впевнено увійшов у чвертьфінал Вімблдону.

Суперником швейцарця в 4 колі був іспанець Томмі Робредо (22-й). Остання зустріч суперників відбулася теж на "Шоломі" і теж в 1/8 фіналу. На US Open-2013 сильнішим у трьох сетах виявився іспанець.

Цього разу все вийшло з точністю до навпаки. Федерер відразу взявся "брейкувати" і затоптав суперника в першому сеті - 6:1. А у другій партії швейцарець відзначився цікавим досягненням - всі свої подачі він виграв "під нуль".

У 3 партії Роджер дещо зменшив оберти і навіть відігравав брейк-пойнт, подаючи на матч, але ініціативу зі своїх рук уже не випустив. У підсумку - 6:1, 6:4, 6:4.

Раніше швейцарець помстився Кеї Нішикорі за дві поразки поспіль. А наприкінці минулого року він двічі карав Хуана Мартіна Дель Потро за продемонстровану раніше спритність.

Суперником Федерера у чвертьфіналі стане його співвітчизник Стен Ваврінка (7:6, 7:6, 6:3 з Лопесом). Цього року Ваврінка (3-й) уже обігравав товариша - у фіналі Мастерсу в Монте-Карло. Знову буде вендета? Чи продовження банкету для Стена? Відповідь отримаємо вже в середу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram