ГоловнаПолітика

Учора на Донбасі загинув один військовослужбовець, 17 поранені

Сьогодні відновилася АТО на Донбасі

Учора на Донбасі загинув один військовослужбовець, 17 поранені
Фото: EPA/UPG

Один військовослужбовець загинув і сімнадцять поранені під час нападу терористів у Донецькій і Луганській областях 30 червня. Про це на брифінгу повідомив прес-офіцер Антитерористичної операції (АТО) Олексій Дмитрашковський.

"За вчора вбито 1 солдата і 17 поранено", - сказав він.

Також він додав, що за час одностороннього припинення вогню терористи скоїли 122 напади на блокпости і колони українських збройних сил.

Разом з тим повідомляють про поранення однієї людини під час перестрілки біля будівлі управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області за адресою: вул. Горького, 61 у Донецьку.

"У районі обласного управління МВС України в Донецькій області (вул. Горького, 61) триває стрілянина. Обстріляно припарковані поруч автомобілі. Є інформація про одного пораненого", - сказано в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті мера та міської ради Донецька.

Міськрада закликає мешканців бути максимально обережними, не підходити до місця події, коригувати маршрути пересування на автотранспорті.

Нагадаємо, відомство ООН з прав людини повідомляє, що з квітня цього року, коли українська влада почала антитерористичну операцію проти проросійських бойовиків на сході країни, загинули щонайменше 356 осіб, зокрема 86 українських солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram