ГоловнаСуспільствоПодії

За сьогодні терористи кілька разів порушили перемир'я, один військовий загинув

Військовослужбовець загинув у Краснолиманському районі Донецької області

За сьогодні терористи кілька разів порушили перемир'я, один військовий загинув
Фото: 62.ua

Сьогодні терористи кілька разів напали на сили АТО. Про це пише Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на оперативні дані групи "Інформаційний опір".

"Двічі обстріляно з мінометів позиції силовиків на горі Карачун поблизу Слов'янська. Втрат серед силовиків немає. Скоєно напад із засідки на колону забезпечення сил АТО в Донецькій області. Троє військовослужбовців отримали поранення. Скоєно напад на підрозділ сил АТО під Кривою Лукою (Краснолиманський район Донецької області ). Один військовослужбовець загинув", - пише Тимчук.

За інформацією групи, скоєно також напад на рекогносцирувальну групу сил АТО в Луганській області. Двоє військовослужбовців поранені. Поблизу прикордонного пункту пропуску "Довжанський" на міні підірвався БТР сил АТО. Троє військовослужбовців отримали поранення.

Інформацію підтвердив спікер інформцентру РНБО Андрій Лисенко. Як повідомляє Інтерфакс, Лисенко заявив сьогодні на брифінгу, що за минулу добу бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО. "У с. Шишкове, за 5 км від Луганська, терористи обстріляли бронетехніку сил АТО за допомогою протитанкового ракетного комплексу. Одна з ракет влучила в танк, але спрацював активний захист, тому танк не пошкоджений", - сказав А. Лисенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram