ГоловнаПолітика

"Правий сектор" захопив міні-НПЗ нардепа-"регіонала" (оновлено)

Партія отримала інформацію, що кошти підприємства йшли терористам

"Правий сектор" захопив міні-НПЗ нардепа-"регіонала" (оновлено)
Руслан Циплаков
Фото: kontrakty.ua

Члени партії "Правий сектор" у середу взяли під контроль Долинський нафтопереробний завод (Кіровоградська область) через підозри у фінансуванні терористичної організації на сході України.

Про це повідомляє сайт "Правого сектору".

"Підприємство належить структурам близького до "Сім'ї" Януковича народного депутата від Партії регіонів Руслана Циплакова, який утік до Москви і брат якого Сергій є одним із лідерів терористичної організації "ДНР", - йдеться в повідомленні.

У партії зазначають, що НПЗ узяли під контроль після отримання інформації від його співробітників про використання коштів підприємства для фінансування терористичної мережі на сході України.

Тим часом на сайті прокуратури Кіровоградської області повідомляють, що осіб, які незаконно перебували на території нафтопереробного підприємства, вже роззброїли.

Повідомляють також, що група невідомих озброєних осіб - 9 людей - увірвалася на територію підприємства близько 5:00."На місце події оперативно прибули керівники силових відомств регіону, зокрема прокурор області Сергій Жолонко, слідчі та представники органів державної влади. Зараз чоловіків роззброїли, їхні особи встановлюють. На місці події працює слідчо-оперативна група", - сказано в повідомленні.

Слід зауважити, що Руслан Циплаков був партнером сина екс-президента України Віктора Януковича в автоспорті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram