>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Вампір" Суарес: я не кусав італійця, він сам...

Луїс не виправляється

Вчора збірна Уругваю мінімально перемогла Італію (1:0) і пробилася в плей-оф. Однак цей матч був прикметний не стільки класної грою команд, скільки черговою витівкою Луїса Суареса. Феноменальний нападник, який раніше сам переграв збірну Англії, у другому таймі... вкусив свого суперника. Дісталося захиснику Італії Джорджо К'єлліні.

Після матчу італієць не приховував своїх емоцій:

"Суарес - негідник, але він вислизнув від відповідальності за свій вчинок, тому що ФІФА хоче, щоб зірки грали в Кубку Світу. Я був би щасливий, якби їм вистачило сміливості використовувати відеодокази. Арбітр бачив сліди укусу, але нічого з цього приводу не зробив".

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

А ось Суарес нічого кримінального в цьому інциденті не бачить:

"Такі речі часом відбуваються на полі. Ми були вдвох у штрафному, він ударив мене плечем... Я бачив цю ситуацію так. Таке трапляється - не слід робити з мухи слона".

ФІФА вже оголосила про відкриття дисциплінарної справи проти Суареса. Згідно з дисциплінарним регламентом ФІФА, найсуворішим покаранням для гравців є дискваліфікація на 24 матчі.

Зазначимо, що це не перший такий інцидент за участю уругвайця. Навесні 2013 року Суарес також вкусив захисника "Челсі" Браніслава Івановича. Англійська асоціація дискваліфікувала "Вампіра" на 10 матчів. У бутність гравцем голландського "Аякса" Луїс вкусив гравця ПСВ Омана Баккала.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram