ГоловнаПолітика

Медведчук заявляє, що брав участь у переговорах на прохання Порошенка

За інформацією прес-служби "Українського вибору", Медведчук представляв українську сторону

Медведчук заявляє, що брав участь у переговорах на прохання Порошенка
Фото: Новости Донбасса

Лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук на переговорах у Донецьку з врегулювання ситуації в регіоні брав участь на прохання президента України Петра Порошенка.

Про це повідомив прес-секретар "Українського вибору" Олег Бабанін, пише "Інтерфакс-Україна".

"На зустрічі, яка відбулася в Донецьку 23 червня, Віктор Медведчук представляв українську сторону. З проханням допомогти у питанні врегулювання ситуації на сході України до нього звернувся президент України Петро Порошенко", - заявили в прес-службі руху.

Раніше в ОБСЄ з посиланням на "міністра інформації" самопроголошеної "ДНР" повідомили, що Віктор Медведчук на переговорах представляв "ДНР" і "ЛНР".

Водночас заступник глави Адміністрації президента Валерій Чалий заявив, що українську сторону на переговорах в Донецьку представляв тільки Леонід Кучма.

Нагадаємо, 23 червня в Донецьку відбулася зустріч Тристоронньої контактної групи за участю другого президента Леоніда Кучми, посла Росії в Україні Михайла Зурабова, Віктора Медведчука, депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича, представника ОБСЄ, а також "прем'єр-міністра" ДНР Олександра Бородая і нардепа-сепаратиста Олега Царьова, який перебуває в розшуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram