>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мексика відправила Хорватію додому, Неймар розбив Камерун

Для Срни і Ко мундіаль завершено

Мексика відправила Хорватію додому, Неймар розбив Камерун
Фото: EPA/UPG

Збірна Бразилії великою перемогою завершила груповий етап. Камерун, як і прогнозували, не створив проблем господарям. Героєм зустрічі став Неймар, який записав на свій рахунок два м'ячі. Завдяки дублю бразилець вирвався в кращі бомбардири ЧС. У "десятки" тепер чотири м'ячі. Ще по м'ячу у ворота "левів" забили Фред і Фернандіньо. Ферні з'явився на полі на 46 хвилині, замінивши Пауліньо. Узяв участь у матчі і Вілліан. Екс-"гірник" на 71 хвилині замінив Неймара.

У центральному матчі дня Мексика переграла Хорватію. "Ацтеки" провели чудовий матч, а от Хорватію вистачило лише на 60 хвилин. Балканці непогано провели перший тайм, але пробити феноменального Очоа так і не змогли. У другому таймі підопічні Ковача були приречені. Неозброєним оком було видно функціональну готовність Мексики: "ацтеки" поступово збільшували інтенсивність гри, а балканці, укомплектовані в основному ветеранами, в середині тайму зупинилися.

На 72 хвилині Маркес, який у складі "Барси" виграв дві Ліги чемпіонів, переправив м'яч у ворота Плетікоси після кутового. На 75 хвилині відзначився Гуардадо. Півзахисник "Байєра" потужним ударом під поперечину поставив крапку у швидкій контратаці. Нарешті, на 81 хвилині свій м'яч забив Чичаріто Ернандес. У складі Хорватії гол престижу провів Іван Перишич. Зазначимо, що це перший пропущений м'яч Очоа на турнірі.

Отже, Бразилія фінішувала першою (7 очок, різниця м'ячів - 7:2), Мексика стала другою (7 очок, 4:1). Хорватія завершила турнір на 3 місці (3 очки, 8:4), в активі Камеруну 0 очок (1:9).

Бразилія – Камерун 4:1

Голи: Неймар, 17, 35, Фред, 54, Фернандіньо, 84 – Матіп, 26

Мексика – Хорватія 3:1

Голи: Маркес, 72, Гуардадо, 75, Ернандес, 81 - Перишич, 87

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram