ГоловнаПолітика

Бойовики не припинили вогонь по позиціях сил АТО

Уночі обстріляли блокпости в Донецькій і Луганській області

Бойовики не припинили вогонь по позиціях сил АТО
Фото: EPA/UPG

Незважаючи на обіцянку дотримуватися перемир'я до п'ятниці, терористи вночі кілька разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє речник АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

"За минулу добу кілька разів було обстріляно блокпост на перехресті шляхів, які йдуть на Красний Лиман і Слов'янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов'янськом, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС-17, підствольні гранатомети, двічі обстрілювали блокпост із мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - повідомив він.

"Блокпост на шляху Сєвєродонецьк-Старобільськ також минулої ночі було обстріляно бойовиками зі стрілецької зброї. Вогнем у відповідь напад відбито. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - додав Селезньов.

Про обстріл блокпоста в Луганській області з автоматичної стрілецької зброї повідомляє і координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, в понеділок на переговорах у Донецьку представник терористів, "прем'єр" ДНР Олександр Бородай заявив, що бойовики припинять вогонь до 27 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram