ГоловнаПолітика

Бойовики вчетверте атакували танкову базу в Артемівську

Стрілянину вели з території колишньої 52 мехбригади і з житлових будинків

Бойовики вчетверте атакували танкову базу в Артемівську
Штурм воинской части в Артемовске (архив)

Вночі бойовики вчетверте атакували базу танкового резерву в Артемівську А2730. Тепер обстріл вели навіть з балконів житлових будинків. Про це повідомляє сайт 06274.com.ua, посилаючись на коментар з цього приводу командування військової частини.

Як і дві доби тому, стрілянину вели з території колишньої 52 мехбригади і з житлових будинків на вулицях Чайковського та Леваневського. Військовослужбовці частини максимально намагалися убезпечити мешканців багатоповерхівок від ураження вогнем - не застосовуючи пострілів у відповідь у напрямку житлових будинків.

Зафіксовано випадки появи стрільців саме на балконах квартир. Особливо негідно і підло ведуть стрілянину снайпери з дахів будинків військового містечка, які вночі розстрілюють військовослужбовців на блокпостах, відчуваючи безкарність за спинами цивільного населення, повідомляється на сайті.

Нагадаємо, в ніч на 20 червня в третьому штурмі танкової бази нападники застосували важку бронетехніку, гранатомети і стрілецьку зброю. Командування танкової бази прокоментувало черговий напад, як спробу втягнути Артемівськ в горнило громадянської війни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram