ГоловнаЕкономікаДержава

Проти попереднього керівництва концерну РРТ порушили справу

МВС розслідує порушення при держзакупівлях

Проти попереднього керівництва концерну РРТ порушили справу
Фото: rrt.ua

Головне слідче управління МВС розслідує кримінальне провадження за фактом зловживання працівниками Концерну РРТ своїм службовим становищем.

Про це з посиланням на єдиний реєстр досудових розслідувань повідомляє Еспресо.ТБ.

Справу порушили у зв'язку з виявленням фактів суттєвих зловживань попереднім керівництвом Концерну РРТ під час держзакупівель, зокрема під час закупівлі послуг на виконання висотних робіт. За даними слідства, ці порушення завдали КРРТ багатомільйонних збитків. Водночас керівництво підприємства нараховувало собі офіційну винагороду, що перевищує 70 тис. грн на місяць.

У період, коли були допущені зловживання, що стали підставою для початку досудового розслідування, Концерн РРТ очолював Костянтин Захаренко. Фахівці ринку пов'язують нещодавній скандал навколо концерну РРТ саме з допомогою, яку нове керівництво концерну надає правоохоронним органам у розслідуванні фактів зловживань керівництва концерну часів Януковича.

Нагадаємо, КРРТ - це державний оператор телерадіомовлення, радіорелейного і супутникового зв'язку, який здійснює трансляцію державних теле- і радіоканалів по всій території України

Концерн РРТ об'єднує 27 підприємств і філій, які розташовані в обласних центрах і великих містах України. Інфраструктура Концерну РРТ включає понад 560 антенно-щоглових споруд заввишки від 70 до 380 м, більш ніж 12 тис. км радіорелейних ліній, 80 потужних радіотелевізійних передавальних станцій, понад 1380 телевізійних передавачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram