ГоловнаПолітика

Ляшко на засіданні Ради обізвав Симоненка "губошльопом" і сволотою

Депутат звинуватив лідера КПУ у продажу Батьківщини

Позафракційний депутат Олег Ляшко на засіданні Ради у середу обізвав голову фракції Компартії України Петра Симоненка "губошльопом" і сволотою і звинуватив його у зраді.

Таку заяву він зробив з парламентської трибуни.

"Зверніть увагу, сидить у залі зрадник Симоненко та виходять дівчата з його фракції і захищають Симоненка. А ти чого, "губошльоп", під спідницею баби сховався. Іди сюди", - сказав Ляшко.

Після цих слів спікер Олександр Турчинов спробував заспокоїти депутата і попросив його стежити за словами. Однак на Ляшка це не подіяло.

"Іди сюди і розповідай, за скільки Батьківщину, сволота, продав? Ти навіщо їздиш у Москву, ФСБшник продажний? Ти скільки грошей витрачаєш на підривну діяльність? Ви говорите, я хочу Симоненка розстріляти? Та не я хочу його розстріляти, 90% українських громадян хочуть його розстріляти, закопати та четвертувати за те, що він зраджує країну, за те, що через такі продажні шкури в Україні ллється кров, убивають українських солдатів, убивають мирних громадян. Україна ніколи не пробачить зрадників", - встиг додати Ляшко перед тим, як йому вимкнули мікрофон.

Нагадаємо, СБУ оприлюднила відео допиту одного з полонених бойовиків, який вказав на участь луганських комуністів у вербуванні та озброєнні громадян на сході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram