ГоловнаПолітика

СБУ перевірить поїздку Єфремова до Москви

Також перевірять депутатів Горохова і Медяника

СБУ перевірить поїздку Єфремова до Москви
Фото: Макс Левин

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов доручив Службі безпеки України перевірити обставини поїздки глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова в Москву.

Таке доручення стало наслідком словесної перепалки між Єфремовим і позафракційним депутатом Олегом Ляшком, повідомляє "РБК-Україна".

Ляшко звинуватив Єфремова у фінансуванні тероризму та зазначив, що Єфремов їздив до Москви "за інструкціями". Ляшко зажадав від нього відзвітувати про ці поїздки.

"Народний депутат Горохів, яким керує Єфремов, в Москві публічно підтримав проведення сепаратистського референдуму на Луганщині. Народний депутат України від Луганська Медяник, яким керує Єфремов, призначив мільйон гривень за голову військового льотчика Збройних сил України, який нібито бомбив Луганськ, хоча нічого такого не було", - додав Ляшко.

"Я даю доручення СБУ і правоохоронним органам негайно розібратися з такими депутатами, і якщо будуть такі факти, то вони будуть позбавлені мандата", - сказав у свою чергу Турчинов.

Нагадаємо, на початку червня Турчинов дав доручення силовим структурам перевірити інформацію про те, що Єфремов наказав відключити авіаційні системи прийому літаків у Луганському аеропорту, щоб там не сіли літаки сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram