ГоловнаПолітика

"Київенерго" вимкне освітлення кількох вулиць столиці

"Київенерго" вимкне освітлення кількох вулиць столиці

Компанія "Київенерго", яку контролює Рінат Ахметов, у зв'язку із заборгованістю КП "Київміськсвітло" відключить від освітлення кілька вулиць у центрі Києва. Як повідомляє прес-служба компанії, борг "Київміськсвітла" за спожиту електроенергію сягнув понад 38,3 млн грн.

16 червня заплановано припинити електропостачання об'єктам вуличного освітлення в Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва на вулицях Чорногорській і Мічурина, провулках Тимирязєвському і Панфіловців, території навколо універмагу "Україна".

Також вимкнуть об'єкти освітлення історичних пам'яток міста - пам'ятника князеві Володимиру Великому та Аскольдової могили, а також Співочого поля.

Нагадаємо, "Київенерго" 11-12 червня вимкнуло вуличне освітлення на вул. Космонавта Комарова у Солом'янському районі, вулицях Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі у Святошинському районі, вул. Леніна та пр. Григоренка у Дарницькому районі, вул. Закревського в Деснянському районі, вул. Мате Залки в Оболонському районі столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram