ГоловнаПолітика

У Держдумі вимагають санкцій проти Києва

Санкції потрібно вводити, "тому що нічого не змінюється"

У Держдумі вимагають санкцій проти Києва
Фото: obozrevatel.com

Росія повинна припинити газові переговори з Києвом і перейти до санкцій проти України.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Россия 24" заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков, пишуть "Ведомости".

"Я вважаю, що Росія повинна переходити до санкцій проти України. На мою думку, час припиняти всякі переговори щодо газу. Я вважаю недоречними переговори в Києві за умов, коли в Києві атакують російське посольство, влада практично мовчить, міліція не діє, міністр закордонних справ ображає російського президента. Які переговори? Ці переговори треба закінчувати. І треба припиняти постачання газу в Україну", - заявив Пушков.

За його словами, санкції потрібно вводити, "тому що нічого не змінюється".

"Ступінь агресивності на нашу адресу в Києві тільки наростає. Нам час закінчувати всілякі розмови про партнерство і переходити до іншої політики", - заявив депутат.

Також Пушков заявив, що США зацікавлені в наростанні конфлікту між Україною і Росією, створенні атмосфери холодної війни, яка дозволить йому "вибудувати під себе" всі європейські країни.

"Не можна нескінченно робити ставку на переговори, коли протилежна сторона займається постійною політичною агресією", - сказав Пушков.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Києві мали продовжити тристоронні переговори щодо ціни на газ для України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram