ГоловнаПолітика

У Луганську з вогнепальними пораненнями госпіталізовано 2 осіб

Обстановка за минулу добу була порівняно стабільною

У Луганську з вогнепальними пораненнями госпіталізовано 2 осіб
Фото: EPA/UPG

У Луганську 11 червня внаслідок збройних сутичок двоє людей отримали вогнепальні поранення. Окрім того, перестала працювати трансформаторна підстанція в районі аеропорту, повідомляє прес-служба Луганської міськради.

"О 4:44 ранку одна людина отримала поранення черевної порожнини в районі площі Героїв ВВВ біля облдержадміністрації. Потерпілого госпіталізовано до Луганської обласної лікарні. О 12:30 по вулиці 16 лінія біля магазину "Спар" ще одну людину поранено в ділянку черевної порожнини та грудної клітини, її госпіталізували до міської лікарні №3", - йдеться в повідомленні.

У цілому ж, за даними відділу з питань захисту населення і території від надзвичайних ситуацій департаменту забезпечення життєдіяльності міста Луганської міськради, за минулу добу в обласному центрі ситуація була порівняно стабільною.

Ситуація в Донецьку станом на 9:30 стабільна.

Як повідомляє сайт міського голови та міськради Донецька, в ніч проти 12 червня від жителів міста надходили повідомлення про постріли в центральних районах. Проте офіційного підтвердження цієї інформації Донецьке міське управління ГУ МВС України в області не дає.

У міськраді також зазначили, що комунальні служби Донецька працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, вчора ввечері повідомляли, що у Слов'янську поновилася стрілянина між українськими військами та сепаратистами, які підготували вогневі позиції в місті та на його околицях.

МОЗ повідомило, що з початку протистояння на сході України і дотепер в Луганській і Донецькій областях загинули 270 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram