ГоловнаПолітика

В АТО повідомляють про знищення вогневої точки снайпера у Слов'янську

Снайпер обстрілював військовослужбовців

 В АТО повідомляють про знищення вогневої точки снайпера у Слов'янську
Фото: www.gazeta.ru

Керівник групи інформування антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомляє про те, що середа у зоні проведення АТО пройшла відносно спокійно, певні сили та засоби забезпечували виконання завдань в рамках АТО, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Вдень блок-пост українських силовиків, розташований на роздоріжжі шляхів на Красний Лиман та Слов'янськ, тричі обстрілювався бойовиками зі стрілецької зброї, підствольних гранатометів та 80-мм мінометів", - написав Селезньов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Від також зазначив, що українським військовослужбовцям дошкуляв снайпер, який "працював" з верхніх поверхів заводу у промисловій частині Слов'янська. "Точним вогнем вогневу точку снайпера було знищено, вогонь із вказаної позиції припинився", - підкреслив Селезньов.

Нагадаємо, вчора ввечері повідомлялося, що у Слов'янську поновилася перестрілка між українськими військами та сепаратистами, які підготували вогневі позиції у місті та його околицях.

МОЗ повідомило, що з початку протистояння на Сході України іі до теперішнього часу в Луганській та Донецькій областях загинули 270 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram