ГоловнаПолітика

Антрацит використовують як перевалочну базу для бойовиків, - активіст

Ситуація у місті загострюється

Антрацит використовують як перевалочну базу для бойовиків, - активіст
Фото: Макс Левин

В Антрациті Луганської області навпаки нарощується присутність іноземних бойовиків, які використовують місто як перевалочну базу та форпост.

Як передає

УНІАН, про це заявив голова громадської організації Громадська ініціатива "Права справа" Дмитро Снєгирьов, який запевнив, що цю інформацію йому передають безпосередньо з місця події члени його громадської організації, які є очевидцями того, що відбувається.

"Станом на сьогодні ми отримали інформацію, що у місті Антрацит, по вулиці Ростовська, 4 (рудоремонтний завод), що знаходиться за кілька сот метрів від захопленої сепаратистами райдержадміністрації, розміщуються додаткові сили сепаратистів, створюються казарми для розміщення бойовиків - підійшло підкріплення... Тобто, в Антрациті не стабілізується ситуація, а навпаки нарощується військова присутність іноземних військових підрозділів, зокрема, військ Донського", - сказав Снєгірьов.

При цьому він підкреслив, що "Антрацит на сьогоднішній день є фортпостом проросійського впливу та використовується, як перевалочна база для перекидання як військового спорядження, військової техніки, так і живої сили".

Нагадаємо, Кабмін заявив, що відновить соціальні виплати в Антрациті, оскільки ситуація там стабілізується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram