ГоловнаПолітика

Батальйон "Донбас" створює інформцентр "Україна сьогодні"

За словами командира, вони боротимуться з російською пропагандою

Батальйон "Донбас" створює інформцентр "Україна сьогодні"

Добровольчий батальйон Національної гвардії "Донбас" створює інформаційно-розвідувальний центр "Україна сьогодні" для об'єктивного висвітлення перебігу антитерористичної операції.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби батальйону.

"Найближчим часом батальйон буде вести війну по всіх фронтах. Відтепер - і на інформаційному. На базі батальйону створюється інформаційно-розвідувальний центр "Україна сьогодні", метою якого є інформування населення про основні події на сході України і головні здобутки нашої держави в політичному і економічному полі. Головна його особливість - оперативність і точність інформації ", - сказано в повідомленні прес-служби батальйону на сторінці у Facebook.

За словами командира батальйону Семена Семенченка, спробувати приєднатися до створення центру зможе кожен бажаючий.

"Ті, хто вважає, що це йому потрібно, що він може бути тут корисний, не важливо в якій ролі - співробітника, консультанта, союзника - пишіть в особисті повідомленні. Підтримає держава - чудово. Ні - впораємося самі. Нас має бути багато. Когось вб'ють, когось обіллють брудом, хтось відступить, злякається й зневіриться. А хтось залишиться і переможе. А значить - переможемо ми всі", - написав Семенченко на своїй сторінці в Facebook.

Головною причиною необхідності створення інформаційно-розвідувального центру Семенченко вважає російську пропаганду, яка дезінформує жителів України, Росії і країн Заходу.

Нагадаємо, батальйон "Донбас" завершив комплектацію, і тепер оголошено набір в партизани.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram