ГоловнаПолітика

На Донбасі терористи викрали проукраїнського активіста

Миколу Рудого звинувачують у пособництві "Правому сектору"

На Донбасі терористи викрали проукраїнського активіста
Фото: EPA/UPG

У Донецькій області терористи викрали проукраїнського активіста, жителя м. Красний Лиман, працівника воєнізованої охорони залізниці Миколу Рудого.

Про це повідомляють очевидці, пише УНІАН.

За їх інформацією, 9 червня Рудий взявся довезти на автомобілі своїх знайомих двох жінок до залізничної станції Сіверськ. Але в селі Закотне автомобіль зупинили терористи, база яких розташувалася в цьому населеному пункті.

"Терористи під'їхали на двох машинах, одна з яких - чорний Джип. Перегородили дорогу і змусили зупинитися автомобіль, за кермом якого сидів Рудий, і силою всіх висадили", - розповіли очевидці й зазначили, що "озброєні люди звинувачували Рудого в пособництві "Правому сектору".

Потім пасажирів, яких Рудий віз на станцію Сіверськ, відпустили: мати відправили на попутній машині назад у Красний Лиман, а її дочку довезли до потрібної їй залізничної станції, де вона сіла на електричку.

За словами очевидців, зв'язок з Рудим втрачено й досі нічого про його місцезнаходження невідомо.

За словами однодумців Рудого, він завжди відкрито виступав за єдність України, брав у свій час активну участь у мирних акціях на підтримку цілісності країни.

Нагадаємо, точна кількість викрадених бойовиками людей невідома. Вони викрадають їх для обміну на затриманих українськими військовими терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram