ГоловнаПолітика

На Донбасі вбили двох людей під час артилерійського обстрілу насосної станції

Водопостачання здійснюватиметься з резервних водосховищ

На Донбасі вбили двох людей під час артилерійського обстрілу насосної станції
Фото: instagram.com/sashakots

Канал "Сіверський Донець - Донбас" у Донецькій області сьогодні тимчасово зупинив свою роботу через артилерійський обстріл насосної станції. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу".

У повідомленні наголошується, що о 10:00 в результаті обстрілу на території насосної станції першого підйому каналу "Сіверський Донець - Донбас" були смертельно поранені два співробітники КП "Компанія "Вода Донбасу" і заподіяно збитків будівлі насосної станції.

Внаслідок цього о 10:30 було зупинено роботу насосних агрегатів насосної станції першого підйому, а о 12:00 - станції другого підйому.

Обслуговуючий персонал не мав можливості працювати під час обстрілу.

Відновлення роботи буде можливо після припинення вогню, обстеження устаткування, можливості доставки працівників і забезпечення зв'язку.

"На період зупинки каналу "Сіверський Донець - Донбас" водопостачання міст і селищ здійснюватиметься з резервних водосховищ", - повідомили в КП "Вода Донбасу".

У разі тривалої зупинки каналу можливе переведення міст на скорочений графік подачі води.

Нагадаємо, в результаті збройного протистояння на півночі Донецької області 3 червня було пошкоджено другий Донецький водовід. Частково без води тоді залишились мешканці Слов'янська, Костянтинівки, Дружківки та Краматорська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram