ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві знову стався вибух у житловому будинку

Унаслідок вибуху завалилися будівельні конструкції п'ятого і частково четвертого поверхів

У Миколаєві знову стався вибух у житловому будинку
Фото: ГСЧС

Сьогодні о 4:59 в Миколаєві на вул. Молодогвардійській, 28, у квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, стався вибух. Попередня ймовірна причина - витік газу, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники з'ясували, що вибух стався в одній із квартир першого під'їзду будинку на п'ятому поверсі. Унаслідок вибуху впали будівельні конструкції п'ятого і частково четвертого поверхів.

"Під час проведення розвідки особовий склад аварійно-рятувальних підрозділів виявив одного з мешканців будинку, чоловіка 1977 року народження. У тяжкому стані його скерували в реанімаційне відділення Миколаївської міської лікарні №3", - повідомляє служба з надзвичайних ситуацій.

Усього рятувальники евакуювали 54 людини.

На місці події працюють аварійно-рятувальна техніка ГУ ДСНС України в Миколаївській області та служби цивільного захисту міста.

Нагадаємо, 12 травня в Миколаєві стався вибух у дев'ятиповерховому будинку по вул. Лазурній, 40.

Загинули 7 осіб. Були зруйновані несучі конструкції з 8 по 10 поверхи третього і четвертого під'їздів, у яких мешкали 213 осіб. Раніше повідомляли про чотирьох загиблих і шістьох травмованих.

За даними МВС, вибух стався внаслідок витоку газу через несправність якогось приладу або через самогубство одного з жителів будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram