ГоловнаПолітика

У Підмосков'ї без розголосу поховали росіян, загиблих у Донецьку

Відомо щонайменше про трьох загиблих в Україні росіян

У Підмосков'ї без розголосу поховали росіян, загиблих у Донецьку
Фото: http://echo.msk.ru

У Підмосков'ї без суспільного розголосу відбувся похорон росіян, загиблих у Донецьку.

Серед них був член Єдиної Россії, житель міста Електрогорськ Сергій Жданович, передає "Эхо Москвы". Його знайомий, секретар регіонального відділення КПРФ Євген Бабін, розповів виданню, що Жданович вирушив до Донецька з власної волі після листування з учасниками тематичної групи в соціальній мережі "Однокласники". Похорон загиблого пройшов учора за участю членів руху "Бойове братство", зазначив Бабін.

Бабін також додав, що загиблий протягом кілька років очолював міське відділення "Бойового братерства", а також працював в Ногинськом відділенні організації. Крім того, Жданович служив в Чечні в гарячих точках.

У соціальних мережах пишуть як мінімум про трьох загиблих в Україні росіянах. Всі вони з Підмосков'я - їм від 20 до 48 років. Зокрема, російський спецназівець Олексій Юрін воював на боці "Донецької народної республіки" і загинув під час боїв за аеропорт. Факт його загибелі підтверджує користувач соціальної мережі "ВКонтакте" Віолетта Грибоєдова. Вона пише, що Юрін - житель підмосковного Можайська. Про загиблих в Донецьку росіян раніше писала і "Новая газета". За її інформацією, в боях за аеропорт Донецька вбито не менш ніж 30 росіян, які воювали на боці сепаратистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram