ГоловнаСуспільствоПодії

Слов'янськ та передмістя через терористів залишилися без світла

Знеструмлено 40 населених пунктів у Слов'янському районі

 Слов'янськ та передмістя через терористів залишилися без світла
Фото: www.dtek.com

Унаслідок бойових дій у районі Слов'янська 6 червня були пошкоджені високовольтні лінії та повністю знеструмлена підстанція 110 кВ "Слов'янськ".

Про це повідомляє прес-служба компанії "Донецькобленерго".

"У результаті без електроенергії частково залишилося м. Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі - знеструмлено 11 лікарень та фельдшерсько-акушерських пунктів, будівлі" Укртелекому", міського виконкому, СБУ, міліції, Державного казначейства та податкової інспекції м. Слов'янська, а також 8 підкачувальних станцій, через що порушено водопостачання у багатоповерхових будинках", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що резервним електропостачанням від підстанції 110 кВ "Слов'янськ - Північна" можливо живити тільки частину знеструмлених адміністративних та житлових будівель в центрі міста.

"Для проведення перемикань енергетикам "Донецькобленерго" необхідний доступ до електроустановок, який наразі ускладнений у зв'язку з веденням бойових дій. При забезпеченні необхідного доступу співробітників компанії до обладнання, енергопостачання буде відновлено в найкоротші терміни", - зазначили у компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram