ГоловнаСуспільствоЖиття

Україна закрила деякі пункти пропуску на кордоні з Росією

Рух перекрито у 8 прикордонних пунктах

Україна закрила деякі пункти пропуску на кордоні з Росією
Фото: zhitomir.info

Кабінет Міністрів України в четвер, 5 червня, прийняв рішення про припинення руху через деякі пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

"Із міркувань громадської безпеки та з метою запобігання виникненню загрози життю та здоров’ю населення внаслідок небезпечних подій, які відбуваються на окремих територіях, Кабінет Міністрів прийняв пропозицію Державної прикордонної служби щодо припинення (...) руху через пункти пропуску: Луганська область - Должанський, Червонопартизанськ, Червона Могила, Новоборовці, Краснодарський (пункт пропуску на суміжній території - Донецьк), Краснодарський (пункт пропуску на суміжній території - Нижній Швирьов), Сєвєрний; Донецька область - Маринівка", - йдеться у повідомленні.

Уряд доручив Міністерству закордонних справ проінформувати російську сторону про прийняте рішення.

Як повідомляли, 5 червня озброєні терористи напали на прикордонний пункт "Маринівка". Одна озброєна група напала з боку російського пункту пропуску "Куйбишеве", друга - з території України.

Нагадаємо, 4 червня в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що Україна частково перекриє кордон з Росією на півдні Донецької та в частині Луганської області.

Також Турчинов доручив секретарю РНБО опрацювати питання необхідності введення воєнного стану в Донецькій і Луганській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram