ГоловнаПолітика

МВС підтверджує загибель двох терористів біля прикордонного пункту "Дякове"

Раніше ДПС повідомила про знищення трьох бойовиків, які напали на прикордонників

МВС підтверджує загибель двох терористів біля прикордонного пункту "Дякове"
Фото: vk.com/antiterrorist_operation

ГУ МВС у Луганській області повідомляє про загибель двох людей і поранення ще однієї особи поблизу села Дякове, де знаходиться пункт Держприкордонслужби.

Нагадаємо, Держприкордонслужба вчора повідомила, що під час передислокації на один із відділів прикордонної служби в Луганській області вчинено збройний напад терористів

, і прикордонники під час стрілянини вбили трьох терористів.

Як йдеться у повідомленні Луганського головкому міліції, 4 червня о 21.40 невідомі особи у камуфльованому одязі доставили в морг Краснолуцької міської лікарні з вогнепальними пораненнями голови і тулуба трупи гр. Романа П.А. 1965 р.н. (прож. вул. Червона, 21 м. Вахрушеве) і гр. Савіна В.В. 1956 р.н. (прож. мікрорайон 3, буд 58 м. Красний Луч).

"Невідомі пояснили лікарям, що ці громадяни загинули близько села Дякове Антрацитівського району", - сказано в повідомленні.

Крім того, в Антрацитівському районі 4 червня о 18.45 невідомі у камуфльованому одязі доставили в лікарню гр. Х. 1990 р.н. (прож. м. Красний Луч, мікрорайон 4 буд.5) з діагнозом: вогнепальне поранення лівого плеча. Невідомі пояснили, що тілесні ушкодження він також отримав близько села Дякове.

Нагадаємо, 3-4 червня особовий склад, зброю і техніка управлінь відділів прикордонної служби "Станично-Луганське", "Краснодон", "Бірюкове", "Свердловськ" і "Дякове" в Луганській області передислокували безпосередньо на лінію кордону, в пункти пропуску і в два райони зосередження мобільних сил Держприкордонслужби біля кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram