ГоловнаПолітика

У Луганській області закрили два прикордонні пункти

У прес-службі прикордонного відомства наголосили, що інші пункти пропуску в області працюють

У Луганській області закрили два прикордонні пункти
Фото: podrobnosti.ua

У Луганській області закрито прикордонні пункти пропуску (ПП) "Должанський" і "Червоний Партизан" у зв'язку з відсутністю там прикордонників, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Від сьогодні закрито прикордонні пункти пропуску "Довжанський" і "Червоний партизан" у зв'язку з фактичною відсутністю на них прикордонників, що унеможливлює роботу митних пунктів пропуску", - повідомляє прес-служба Луганської регіональної торгово-промислової палати.

Водночас ПП "Ізварине", "Красна Талівка", інші пункти пропуску в північній частині Луганської області працюють у штатному режимі.

Раніше повідомляли про передислокацію Луганського прикордонного загону та відділу прикордонної служби "Станично-Луганське" "у зв'язку із ситуацією, яка склалася внаслідок тривалих атак численних угруповань добре озброєних бойовиків і неможливістю надалі виконувати управлінські функції з місць постійної дислокації".

У прес-службі прикордонного відомства наголосили, що систему управління охороною державного кордону в Луганській області після передислокації прикордонзагону збережено.

Нагадаємо, озброєні люди напали на штаб Луганського прикордонзагону раннього ранку 2 червня. Під час штурмів поранено 8 прикордонників, четверо з них - у тяжкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram