ГоловнаПолітика

Путін не має наміру бігати від Порошенка в Нормандії

Путін не має наміру бігати від Порошенка в Нормандії
Фото: EPA/UPG

Президент РФ Володимир Путін заявив, що під час візиту до Нормандії 6 червня, куди приїдуть голови низки держав, зокрема й обраний президент України Петро Порошенко, не має наміру ні від кого бігати і буде з усіма спілкуватися.

Про це Путін повідомив в інтерв'ю телеканалу TF1 і радіостанції Europe 1, відповідаючи на запитання, чи розмовлятиме він з Порошенком, повідомляє РИА "Новости".

"Президент Олланд був таким люб'язним, що запросив мене як представника Росії на ці урочисті заходи - трагічні, сумні і водночас урочисті. Я радо приймаю це запрошення і вдячний президентові за його жест. Але там є й інші гості, я не збираюся ні від кого бігати і буду, звичайно, з усіма спілкуватися", - сказав президент РФ.

Російський лідер назвав неточним цитування журналістом його слів про те, що нібито він працюватиме з Порошенком за умови, що той не буде під надто сильним впливом США.

"Я так не говорив, що він не повинен бути під сильним впливом США. Він може перебувати під впливом кого завгодно. За нього люди проголосували, і це його вибір, як будувати свою політику. Якщо він хоче перебувати під сильним впливом будь-кого - нехай", - пояснив Путін.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що його зустріч із Володимиром Путіним у Нормандії не передбачена, але не виключено, що вона все ж може відбутися.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram