ГоловнаПолітика

На прикордонників у Луганській області напали під час передислокації

Атака бойовиків відбита, троє з них вбиті

На прикордонників у Луганській області напали під час передислокації
Фото: dpsu.gov.ua

Під час передислокації один з відділів прикордонної служби в Луганській області зазнав збройного нападу терористів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Невідомі відкрили вогонь на поразку. Під час перестрілки було знищено трьох терористів, 1 АГС (автоматичний гранатомет станковий) та автомобіль з боєприпасами. Після бою колона продовжила рух до нового місця дислокації", - сказано в повідомленні.

Держприкордонслужба зазначає, що у зв'язку з вкрай різким загостренням ситуації навколо Луганського прикордонного загону та низки прикордонних відділів Луганського та Донецького загонів, яке зробило неможливим виконання прикордонниками своїх обов'язків, в ніч з 3 на 4 червня і в першій половині 4 червня була проведена спеціальна операція з переміщення персоналу, зброї та майна деяких підрозділів на рубежі, які знаходяться безпосередньо біля лінії державного кордону з Росією.

"Що стосується публікацій в окремих ЗМІ щодо захоплення підрозділів, полонення прикордонників, заявляємо, що всі відділи прикордонної служби, в тому числі і передислоковані, виконують завдання в повному обсязі", - зазначають у ДПС.

Нагадаємо, штурм управління Луганського прикордонзагону почався о 4:00 понеділка і тривав майже два дні. В результаті прикордонників з управління передислокували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram