ГоловнаПолітика

Олійник: Партія регіонів вичерпала себе

Депутат увійшов до групи колишнього "регіонала" Віталія Грушевського

Олійник: Партія регіонів вичерпала себе

Партія регіонів вичерпала і дискредитувала себе. Про це LB.ua заявив колишній депутат Володимир Олійник, відповідаючи на запитання про причину виходу з фракції ПР.

"Думаю, що відповідь дали і виборці, і загалом життя. Цей проект був цікавим, але вичерпав себе, значною мірою дискредитував себе через керівництво, і потрібно попрощатися з цим проектом - Партією регіонів. Причому сама ідея регіонального розвитку була дуже хорошою і на самому початку мала хорошу підтримку, але вона була дискредитована, повторюся, через монополію на керівництво", - сказав Олійник.

Він підтвердив, що увійшов у міжфракційну групу "За мир і стабільність". І, за його словами, кількість членів цієї групи зростає.

"У групу вже увійшли Тихонов, Грушевський, Повалій, Козуб, Васильєв, Горохов (усі вони сьогодні вийшли з фракції ПР - Ред.). Це депутати, які схильні пройти процедуру і створити депутатську групу", - повідомив він.

Водночас депутат зазначив, що поки не зрозуміло, як довго проіснує ця група.

"Усі говорять про дострокові вибори. Я підтримую цю ідею. Цей парламент може взяти на себе щонайменше два завдання, які заледве чи виконає наступний. Він приречений створити законодавчу базу для виборів і прийняття нової Конституції", - вважає Олійник.

Депутат також заперечує зв'язок нової групи із Сергієм Курченком та Ігорем Коломойським.

"Дивіться в Інтернеті, що створення жодної депутатської групи без скандалу не обійшлося... Я б хотів побачити розумну людину, яка б вкладала в незрозуміло що і на який термін... Я на це (інформацію про зв'язок з олігархами - ред.) не реагую. Я звик до того, що обов'язково якусь справу поливатимуть брудом", - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок із фракції Партії регіонів вийшло 20 депутатів. За даними LB.ua, планують вийти ще близько 15 депутатів.

За словами колишнього "регіонала" Віталія Грушевського, до його групи "За мир і стабільність" уже увійшли 32 нардепи. Він категорично заперечує свій зв'язок з Курченком і Коломойським, яким приписують ініціативу створення групи.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram