>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Раньєрі погодився попрацювати в Греції за 800 тисяч євро

Клаудіо виявився поступливішими за Рамоса

Раньєрі погодився попрацювати в Греції за 800 тисяч євро
Фото: ogogol.net

Італієць Клаудіо Раньєрі погодився очолити збірну Греції після чемпіонату світу-2014 в Бразилії. 62-річний фахівець підписав контракт на два роки, а його зарплата становитиме 800 тисяч євро за сезон. Головним же завданням наставника є вихід грецької національної команди у фінальну частину чемпіонату Європи-2016. Зараз греків тренує Фернанду Сантуш, але португалець покине колектив після першості світу за власним бажанням.

Раніше грецька федерація вела переговори з Хуанде Рамосом. Проте екс-наставника "Дніпра" не влаштувала зарплата.

Нагадаємо, що Раньєрі очолював "Монако" з 2012 року й вивів команду у вищий дивізіон з ліги 2. Але наприкінці минулого сезону італійця звільнили через програш у півфіналі Кубка Франції.

Зазначимо, що Клаудіо вважається одним з найбільш тактично підкованих тренерів у Європі. Однак через свій кепський характер (Клаудіо практично завжди конфліктує з керівництвом клубів і ветеранами) італієць у великому клубі довго працювати не може. Його звільняли з "Інтера" і "Роми".

Раніше Раньєрі досить успішно керував "Челсі", але знайти спільну мову з Романом Абрамовичем не зумів і поступився своїм місцем Моурінью.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram