ГоловнаПолітика

Тихонов: Єфремов зрадив усе, що можна зрадити

На думку нардепа, фракції ПР як такої вже не залишилося

Тихонов: Єфремов зрадив усе, що можна зрадити
Фото: oblrada.lg.ua

Позафракційний нардеп Віктор Тихонов вважає, що фракція Партії регіонів у Верховній Раді знаходиться на межі розвалу.

"Фракції як такої вже не залишилося. Значна її частина знаходиться за межами України, а ті, хто ходять на засідання, не відзначаються узгодженістю дій", - заявив він в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"У сформованій ситуації багато в чому винувате керівництво фракції. Ця людина зрадила все, що можна зрадити. І нічого, окрім свого особистого інтересу, не переслідує", - сказав Тихонов про Олександра Єфремова. Як відомо, у цих двох депутатів від Луганської області давній конфлікт.

Слід також зазначити, що раніше Єфремова намагалися змістити з посади голови фракції ПР, але не змогли це зробити через відсутність кворуму. На сьогоднішньому засіданні фракції цього питання не порушували.

Говорячи про те, чи буде він надалі приєднуватися до якоїсь групи в парламенті, Тихонов заявив, що ще не прийняв такого рішення, але зазначив, що йому "надходять різні пропозиції".

Окрім того, відповідаючи на питання про те, кому підконтрольна група Віталія Грушевського - Сергію Курченкові чи Ігорю Коломойському - Тихонов сказав: "Я думаю, що не так і не так, це центристська група, яка ще шукає себе".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram