ГоловнаСуспільствоПодії

Вибух у Луганській ОДА влаштували терористи, - генерал

Запустили ПЗРК з даху будівлі СБУ

У Збройних силах України наполягають, що вибух в будівлі Луганської облдержадміністрації був викликаний обстрілом з ПЗРК з будівлі обласного управління СБУ, в якій знаходяться бойовики.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив в.о. начальника Головного управління по роботі з особовим складом ЗСУ Олександр Розмазнін.

"Сьогоднішній випадок з потраплянням ракети з ПЗРК в будівлю обладміністрації показує, що не всі вміють ними користуватися", - цитує його Insider з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на уточнення ведучої про те, що інформація про те, що вибух влаштували бойовики, вже була спростована, Розмазнін сказав: "Ні. Вони запустили ПЗРК з даху будівлі СБУ Луганщини, і ця ракета спрацювала на тепло, яке виділяє кондиціонер".

Нагадаємо, 2 червня в захоплену озброєними сепаратистами будівлю Луганської облдержадміністрації за нез'ясованих обставин влучила теплова ракета.

Раніше директор Департаменту охорони здоров'я Луганської ОДА Павло Малиш повідомив, що внаслідок вибуху в Луганській облдержадміністрації загинули 7 людей.

Пророссийские силы утверждают, что был обстрел с самолета ВВС Украины. При этом в пресс-центре АТО заявляют, что взрыв произошел внутри здания, и никакого обстрела снаружи не было.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram