>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вайлдер: Кличко, $20 млн - і Стіверн твій

Деонтей вирішив заробити, не виходячи на ринг

Вайлдер: Кличко, $20 млн - і Стіверн твій
Фото: http://ambox.su

Американський суперважковаговик Деонтей Вайлдер готовий поступитися Володимирові Кличку своїм правом на поєдинок з чемпіоном WBC Бірмейном Стіверном. Американець готовий почекати за... 20 млн.

Нагадаємо, Вайлдер є обов'язковим претендентом на чемпіонський бій за версією WBC з Бірмейном Стіверном. Кличко раніше заявляв про своє бажання провести об'єднувальний чемпіонський бій та повернути пояс WBC в сім'ю (ним раніше володів Віталій Кличко). Однак у WBC назустріч українцеві не пішли.

"Кличко побачив, що є можливість отримати пояс WBC і таким чином об'єднати всі титули. Але не так швидко, друже, тобі доведеться пройти через мене. Який бій був би цікавішим для уболівальників: Кличко - Стіверн чи Кличко - Вайлдер? Я впевнений, що всі виберуть бій Кличко - Вайлдер.

Дон Кінг хоче організувати Стіверну бій з Кличком, тому що за бій з ним він отримає хороші гроші, хоча і програє, точно програє. А за бій зі мною він таких грошей не отримає, при цьому ймовірність поразки теж дуже висока.

Раніше я говорив, що можу подумати про те, щоб поступитися правом бою зі Стіверном Володимирові Кличку, якщо мені запропонують не менш ніж 10 мільйонів доларів відступних. Але потім я зрозумів, що тут річ не у грошах, а в славі, яку мені дасть завоювання цього титулу. Хоча, якщо вони запропонують, скажімо, 20 мільйонів доларів, я ще можу подумати", - заявив Вайлдер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram