>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бразильці не хочуть повертатися в "Шахтар", - ЗМІ

У Донецьку зараз небезпечно

Бразильці не хочуть повертатися в "Шахтар", - ЗМІ
Фото: EPA

Бразильці з "Шахтаря" стурбовані ситуацією в Донецьку. Так півзахисник Бруно Ренан уже розірвав контракт з "гірниками" і тепер буде виступати за "Пелотас", який грає у бразильській Серії D. Про це інформує Globo.

Зазначимо, що Ренан за "Шахтар" практично не грав. Бруно перебрався до Донецька з "Вільярреала" у 2010-му році. За футболіста "гірники" заплатили 2 млн євро. За весь цей час бразилець провів за донеччан лише 1 гру (ще 8 за "Зорю").

"Я отримав у  "Шахтарі" чималий досвід. Але ви напевно стежите за ситуацією в Україні, і вона не дуже хороша", - заявив півзахисник.

Уважно стежить за розвитком ситуації в Україні і Алекс Тейшейра. Один з кращих футболістів чемпіонату України може покинути "Шахтар". У послугах бразильця зацікавлений "Галатасарай". Турецький клуб готовий заплатити за трансфер 10 млн євро, повідомляє Fotomac.

За інформацією бразильських ЗМІ, Алекс та інші бразильці "Шахтаря" розмірковують над своїм майбутным та цілком можуть залишити Донецьк, розірвавши контракти "через загрозу особистій безпеці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram