ГоловнаПолітика

На виборах до Київради на Печерську лідирують Шлапак, Терентьєв і Доброскок

Київський тервиборчком отримав протоколи від районної комісії

На виборах до Київради на Печерську лідирують Шлапак, Терентьєв і Доброскок
Фото: Виталий Головин

Київський тервиборчком опублікував імена кандидатів у депутати Київради, які набрали найбільше голосів у трьох мажоритарних округах на Печерську.

Інформація була озвучена на засіданні Київської міської територіальної виборчої комісії під час ознайомлення її членів з протоколами результатів голосування в округах №№ 35, 36 і 37, повідомляє УНІАН.

Згідно з наданою інформацією, в окрузі №35 найбільшу кількість голосів виборців отримала Алла Шлапак (самовисування), яка набрала 4 тис. 592 голоси; в окрузі №36 - Михайло Терентьєв (висуванець від партії "УДАР"), який набрав 4 тис. 552 голоси; в окрузі №37 - Володимир Доброскок (партія "УДАР"), який набрав 4 тис. 75 голосів.

Відповідні протоколи Печерської районної виборчої комісії прийняли в роботу.

На засіданні була озвучена скарга по округу №37 від кандидата Ярослава Діденка щодо результатів голосування. Міська комісія видалилася на нараду з приводу поданої скарги. Печерська виборча комісія також передала КМТВК протоколи з результатами голосування з виборів мера Києва і до Київради за партійними списками.

Нагадаємо, за результатами обробки 67% бюлетенів на виборах мера Києва перемагає Віталій Кличко, який набирає 56,52%.

Окрім того, в Київську міську раду попередньо проходять вісім партій: "УДАР", "Радикальна партія Олега Ляшка", "Самопоміч", "Свобода", "Батьківщина", "Громадянська позиція", "Нове життя" і "Єдність".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram