ГоловнаСуспільствоПодії

В'їзд автотранспорту до Донецька обмежили

ДАІ обмежила рух у напрямку аеропорту та залізничного вокзалу

В'їзд автотранспорту до Донецька обмежили
Фото: twitter.com/GonzaloWancha

В'їзд автотранспорту до Донецька та в бік аеропорту і залізничного вокзалу обмежений у зв'язку з військовими діями.

Про це повідомляє Управління ДАІ Донецької області.

"У зв'язку з погіршенням ситуації в районі аеропорту, з метою забезпечення безпеки громадян та громадського порядку обмежено рух транспорту у м. Донецьку в напрямку аеропорту та залізничного вокзалу", - повідомляє обласне ДАІ.

Прес-служба також повідомляє, що співробітники ДАІ зупиняють транспорт і не дозволяють рухатися у напрямку Донецька з боку міст Горлівка, Костянтинівка, Красноармійськ та Ясинувата.

"Просимо водіїв утриматися від поїздок в напрямку міста Донецька чи скорегувати маршрути руху в об'їзд вулично-дорожньої мережі, прилеглої до аеропорту до нормалізації ситуації в місті", - звертається ДАІ до власників автотранспорту.

Державтоінспекція Донецької області звертається до громадян "з проханням з розумінням поставитися до ситуації, не вступати у конфлікти з правоохоронцями, і пам'ятати, що такі дії викликані необхідністю нормалізувати ситуацію, не допустити людських жертв і пошкодження майна людей".

Нагадаємо, у понеділок у Донецькому міжнародному аеропорту проходить зачистка терористів. Державіаслужба заборонила польоти в Донецьк до ранку вівторка.

Сепаратисти в ніч на понеділок приїхали на територію аеропорту з вимогою вивести українських військових, які охороняють внутрішній периметр аеропорту. Аеропорт з 7.00 призупинив обслуговування рейсів.

Українські силовики завдали авіаударів по позиціях терористів в аеропорту. Зачистка триває.

Як повідомлялося, в районі залізничного вокзалу Донецька загинули дві людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram